Vigtigt med gode vinduer

Davs alle!

Så er det for alvor ved at blive koldt i lille Danmark, og selvom vi havde en mærkelig dag i går, hvor vi målte helt op til 18 grader. 18 grader på en dag i November – hvis det ikke kan blive kategoriseret som usædvanlig, ja så ved jeg snart ikke hvad kan. Nå, men her i dette indlæg vil jeg bare gerne lige tale lidt om mine vinduer, for det er nemlig vigtigt her når det bliver koldt. Hvis du bor i Kolding, så kan du fx se nogle gode vinduer i Vejle her. Det er altså rimelig smart når det bliver rigtig koldt, for så kan man nemlig også lige sparre nogle penge. Jeg kunne også forestille mig at det er lidt godt for miljøet, da man jo spare en masse el og det på, at man ikke skal varme hjemmet så meget op.

Det var så sådan et af de der råd der, som jeg godt lige kan lide at komme med herinde på bloggen. Det er sådan det skal være. Hvis der er nogen andre ting, som I er en lille smule i tvivl om, så skal I ikke holde jer tilbage. Bare skriv en kommentar til et af mine indlæg, og så vil jeg se, om jeg lige kan komme tilbage til jer med et godt svar. Jeg kan egentlig lige vide jeres lille spørgepostkasse på nettet. Det er altid rart at have sådan en, i hvert fald hvis du spørger mig.

Vi ses snart herinde igen.