Vi har hyret en maler fra Haderslev

Hej allesammen. Håber at I går rundt og har det som blommen i et æg. Det ville da være rigtig dejligt for både dig og mig – det betyder nemlig meget for mig, at mine medmennesker har det godt. Så det håber jeg da, at I har. Jeg har det i hvert fald rigtig godt lige for tiden, og det har jeg haft i et stykke tid nu. Det har nok noget at gøre med, at vi har fået vores hus renoveret, og det er simpelthen så dejligt. Der mangler dog lige kronen på værket; maling. Derfor har vi hyret en dygtig maler fra Haderslev, som jeg selv har fået anbefalet igennem noget familie, som har benyttet sig af dem førhen. Og der har jeg set resultatet med egne øjne, og det så rigtig fint ud.

painter

Jeg glæder mig virkelig meget til at der er blevet malet, for så kan vi rigtig begynde at bruge huset ordentligt, og det er nemlig det, som jeg har gået og ventet på i en evighed, for det er jo simpelthen så dejligt. Altså at det er jo lidt ligesom at flytte ind i et helt nyt hus – og hvem kan ikke lide det? Jeg kunne virkelig godt lide vores hus, før det blev renoveret, men det er lige blevet lidt bedre. Og jeg kan allerede se, at det går fremad med malingen. Jeg elsker virkelig at se et hus blive malet. Det er sådan en hel make-over-proces, hvis man kan sige det. Vi ses snart!