Jeg vil gerne være maler

Jeg er lige droppet ud af mit studie, og jeg har simpelthen haft så svært ved at finde noget, som jeg gerne ville være. Derfor har jeg søgt lidt rundt omkring på nettet – og opsøgt en studievejleder, som jeg virkelig føler har hjulpet. Han sendte mig nemlig i noget brobygning som maler, og der fandt jeg ud af, at det faktisk lige er noget for mig. Det er nemlig et rigtig godt arbejde, synes jeg, og jeg har altid holdt af at male. Det er virkelig afstressende, synes jeg. Hvis du ikke ved, hvad en maler præcis går og laver, så kan du læse mere her.

Jeg synes, det er et virkelig spændende fag, hvor der både er plads til kreativ udfoldelse, men også bare et servicearbejde – som jeg ikke synes er kedeligt. Der er mange fordomme om det at være maler, og mange af dem lyder på, at det er et ensformigt arbejde. Det synes jeg er ærgerligt, for de tænker ikke over, at man som regel møder op et nyt sted ret tit, medmindre man skal male et højhus, hvilket nok tager nogle måneder.

download

For mig er det bare det helt perfekte arbejde, hvor man møder en masse mennesker og kan nyde det, som man kan lide. Jeg glæder mig til at komme ind, og det er jo bare rigtig, rigtig fedt, for det er lang tid siden, at jeg har haft den følelse. Nå, men nok om det. Jeg synes bare lige, at I skulle opdateres på min situation.