Hvem elsker ikke creoler?

Jeg har lige fået sådan nogle creoler her af en kollega, som jeg har tænkt mig, at jeg vil give til min kone, for hvem elsker ikke sådan nogle? Altså, af kvinder vel at mærke – ja, jeg tror endnu ikke, at jeg er støt på én eneste. Men jeg kender så heller ikke så mange, haha. Ej okay, det var ikke det jeg mente. Men altså, det er da også et rigtig pænt smykke, synes jeg. Det er da én ting, som er helt sikkert.

images (2)

Tror forresten at jeg vil invitere et par venner over her inden så længe – måske i weekenden. Jeg ligger nemlig inde med lidt hakket oksekød, og så kunne jeg da nemt lige smide nogle frikadeller eller noget pasta med kødsovs sammen. Det kunne da være for lækkert, hvis jeg selv skal sige det – og det skal jeg jo herinde. Altså, sige det selv. Men nok om det.

Tilbage til det med smykkerne; jeg elsker virkelig min kone, så jeg håber da, at hun bliver glad for de der creoler, som jeg har købt til hende. Eller jeg har jo ikke købt dem, for jeg har jo fået dem af en kollega. Men jeg kunne godt tænke mig at købe dem. Det vil jeg altså meget gerne – men lige nu nøjes jeg bare med at sige til hende, at jeg har købt dem, for så bliver hun virkelig glad, skal jeg sige jer. Tror jeg vil løbe mig en tur nu her, så jeg bliver naturligt træt i aften.