Har fået mig noget nyt køkkeninventar

Jeg har lige fået renoveret mit køkken, og det er jo bare helt vildt fedt, for det ser virkelig godt ud. Det er ikke bare sådan et standard køkken, som det man ser i reklamerne – det er custom made, du. Og det er det, som jeg foretrækker. Nå, men altså, jeg har jo så fået købt mig noget flot køkkeninventar også, og det er jeg helt vildt glad for, for nu er det godt nok en fornøjelse at være ude i køkkenet, skal jeg sige jer. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert. Jeg elsker, når tingene omkring mig falder i min smag, for så kan jeg rigtig blive glad og inspireret, når jeg befinder mig i det. Det er en ting, som jeg går meget op i.

download (1)

Nå, men hele idéen om at få et nyt køkken, startede med, at jeg var på besøg hos min onkel i Jylland, og han havde nemlig netop lige fået sig et nyt køkken, og derfor blev jeg så glad, så glad over det, at jeg bare selv måtte få et nyt et også. Og det har jeg så gået og sparet sammen til i det sidste halve år, og endelig har jeg råd. Det er godt nok en dejlig følelse.

Nu vil jeg gå mig en tur med hunden, for den trænger til at komme ud og blive luftet. Det er jo helt fantastisk. Og så vil jeg skrive herinde igen, når jeg engang får tid. Vi ses snart.