Har fået en begagnad laptop af kæresten

Hey med jer – og velkommen til bloggen. Her skriver jeg lidt om, hvad der sker i mit liv – og nogle gange er det mere interessant end andre. Men sådan er det jo med en blog, ikke? Jeg skriver ikke om mine holdninger til ting, men mere om, hvad jeg oplever og den slags. Nå, men det er jo godt nok.

Jeg har netop været i Sverige med min søde kæreste, og der købte han altså en begagnad laptop til mig, som jeg er meget glad for, for jeg har faktisk ikke haft min egen laptop i flere år, hvorfor jeg har savnet det lidt. Jeg har bare brugt tablet, og der er det jo rigtig fint, at jeg så nu har fået mig en laptop. Jeg er i hvert fald meget glad for det.

Men nok om al den computersnak. Jeg har det vildt godt for tiden, og jeg har fået mig et godt job, hvor jeg tjener nogle gode penge, hvorfor vi har besluttet os for, at vi vil tage ud at rejse i tre uger her til sommer, og det skal nok blive rigtig godt. Jeg tror, at vi tager til Asien, men det er ikke noget, som vi har besluttet os for 100% endnu. Det bliver noget rundrejse, for det kan vi godt lide begge to, og på den måde er det hele jo bare helt vildt dejligt, ikke?

images

Vil ønske jer en rigtig god dag her på mit sidste spalteplads, for det er god karma at håbe det bedste for hverandre, som vi siger.