Fandt et godt malerfirma

Sommerhuset trængte til en kærlig hånd, så derfor besluttede jeg mig for at kontakte et malerfirma i Køge, hvor sommerhuset ligger. Det er noget nemmere, end at kontakte nogle, der kommer fra Fyn eller noget i den stil. Det er jo her jeg selv bor, men sommerhuset ligger i Køge, og det er jo rigtig godt, men altså, det er sådan, at vi har besluttet os for, at vi gerne vil have et sommerhus i Køge, da vi har meget familie der, og det er bare en rigtig, rigtig hyggelig by.

images (1)

Nå, men det har i lang tid trængt til at få en pensel over sig, og derfor kontaktede vi nogle malere, da vi simpelthen ikke har tid til at gøre det på egen hånd, selvom vi måske godt ville kunne det. Men altså, vores tid er kostbar lige for tiden, da vi begge har rigtig meget arbejde. Det skal dog også gå, for vi har nemlig en opsparing, der er meningen, at den skal gå til ting som dette. Det er rigtig fedt, og vi har altid været ret fornuftige til at spare sammen til sådan nogle udgifter 🙂 Det er virkelig fedt, for jeg har altid haft styr på økonomien – i hvert fald efter jeg fyldte 25 år. Det er nemlig sådan, at før det havde jeg lånt en masse penge, og det var ikke så fedt, for jeg havde konstant ondt i maven og var stresset. Så derfor fik jeg mig et godt arbejde, betalte min gæld af og sparede op.