Biludlejning og hvid jul!

Hej og rigtig glædelig jul til alle jer mine kære læsere. Eller i hvert fald glædelig 10. December. Jeg håber I alle har det rigtig skønt, selv om det blæser helt vildt her i lille Danmark. Ja, det gælder altså om lige at passe på sig selv, hvis man skal udenfor, for det er jo lige før at tagsten flyver derude. Det stormer. Jep, stormvejr. Det er noget værre noget, men det er nu meget hyggeligt, når man bare kan sidde indendøre, og hygge under et varmt tæppe.

Jeg håber virkelig at det bliver hvid jul i år, selvom jeg ikke rigtig ved hvorfor. Eller det er jo nok fordi at det bare virker så herre juleagtigt. Sidste år fejrede jeg juleaften i Asien, og der var det over 30 grader varmt, så man kan ikke ligefrem sige, at det var koldt. Det var helt anderledes. Var på ingen måde i samme julestemning.

Nå, men nok om jul. Nu vil jeg lige istedet for fortælle jer, at man faktisk kan finde ganske fornuftig biludlejning her i dejlige Århus, hvis man bare ved, hvor man skal kigge. Vi ses!