Badmintonketcher til sæsonstart

Vi er et par herre der er godt oppe i årene og skal i gang med vores vinter beskæftigelse badminton. Vi spiller fast hver torsdag mellem kl 19 og 20 på Brønerslev hallens bane 3, lige ved siden af Henning, Ole, Leif og Svend. De fire gæve gutter spiller vi tit sammen med når vi kommer efter jul og har fået spillet de kampe imod hinanden som vi orker før jul. Sidste år blev det til 43 sejre og 12 nederlag for mit vedkommende, hvilket er et væsentlig bedre resultat end sidste år.

Jeg har aldrig været den helt store udstyrsnørd, men har nu besluttet mig for at anskaffe mig en ny badmintonketcher. Min gamle Yonex Carbonx 8 er ved at være så ramponeret at jeg er bange for den ikke holder til mange flere opstrengninger. Men hvad skal man dog vælge? Der er jo kommet mange nye badmintonketchere siden jeg købte den jeg har nu og der er også mange modeller som er nået at blive lanceret og udgå i den tid jeg har haft min Yonex badmintonketcher.

Jeg begav mig derfor i gang med at søge rundt på diverse badmintonketcher hjemmesider og ved de forskellige producenter. Nu er jeg jo glad for min Yonex badmintonketcher og vil derfor gerne fortsætte med det mærke som udgangspunkt. Det svære bliver så nok at finde en der ligner min gamle badmintonketcher så meget at jeg ikke skal bruge flere måneder til at vende mig til den.

Jeg faldt over en weshop ved navn Sport-net.dk som havde flere forskellige badmintonmærker. Jeg kunne se at Carlton åbenbart stadig eksistere selvom jeg ikke synes at have set dem siden Morten Frost spillede med det. Og så var der et ny mærke ved navn Li-Ning som åbenbart er det helt nye inden for badmintonketcher og andet tilbehør. Nok om det, jeg fik hurtigt klikket mig frem til Yonex som jo var det jeg gerne ville købe, men hvad er det rigtige i forhold til min gamle Carbonx 8?? Det kunne jeg ikke rigtigt finde ud af, da de ting jeg skulle vælge ud fra var vægtfordeling og stivhed i skaftet. Jeg aner ikke hvad min badmintonketcher indeholder af disse ting og var derfor på helt bar bund.

Løsningen var at ringe til sport-net.dk og forklare dem hvad det var jeg ledte efter i min Yonex badmintonketcher og derfra kunne de give mig 2 ketchere at vælge i mellem. Den ene var en Yonex og den anden en Victor badmintonketcher. Jeg havde aldrig hørt om Victor før, så jeg valgte at holde mig til Yonex’en. Selvom jeg var lidt i tvivl om ketcheren kunne bruges, så havde shoppen tilfredshedsgaranti, så jeg kunne teste ketcheren i 30 dage og kunne jeg så ikke lide den, så kunne jeg bytte den til en anden. Det var mega fedt at vide jeg ikke hang på noget jeg ikke kunne bruge, så jeg kastede mig ud i at få Yonex badmintonketcheren hjem.

Til at starte med var det ikke lige mig at spille med den, men efter 2 træninger kunne jeg begynde at mærke de fordele som sælgeren havde snakket om i telefonen og da de 30 dage var gået ville jeg heller spille med den nye end jeg ville spille med den gamle, så jeg er en tilfreds mand. Og jeg har faktisk kun tabt med den nye badmintonketcher den første gang jeg spillede med den. Så hvis du leder efter ny badmintonketcher, så kig lige på Sport-net.dk under badmintonketcher, de kan sku deres kram.