Anti rust til bilen

Jeg har købt mig en brugt Ford, og det er virkelig en god bil, men jeg er bange for, at den kommer til at ruste, og det vil jeg jo ikke så godt have, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil købe mig sådan en anti rust behandling, og det tror jeg, er en rigtig godt investering. Det er nemlig sådan, at jeg tidligere har været ejer af en bil, som desværre blev skrottet, da den var for rusten, og det gider jeg altså ikke at bruge penge på igen. Derfor gør jeg det nu her, inden det bliver for slemt, for det er ikke så fedt at skulle bruge penge på, når det først er blevet slemt. Og jeg har ikke så mange penge, at jeg bare kan gå ud og købe en ny bil. Jeg kunne selvfølgelig også bruge en cykel, men jeg har lidt problemer med benene og jeg bor ude på landet, så der er lidt langt på arbejde, men altså… Sådan er der jo så meget.

Rusty car

Nu vil jeg lige tage mig et bad, og så skal jeg spise morgenmad, og det er rigtig godt. Det smager bare så godt, for jeg elsker morgenmad, og jeg elsker virkelig morgenmad. Det er noget af det bedste jeg ved. Tror jeg vil ud og gå mig en tur bagefter, og så vil jeg køre bilen over så den kan få en antirustbehandling. Bliver bare så godt, og jeg glæder mig til, at det er overstået. Skal jeg sige jer.